به گزارش شهرآرانیوز، در شش شب نخست جشنواره فیلم فجر در مشهد، بیش از ۲۰ هزار تماشاگر به تماشای فیلمهای حاضر در این رویداد نشستند و رکوردی جدید را در سالهای اخیر فعالیت سینماهای مشهد به ثبت رساند.
در این روز از جشنواره، سینماهای مختلف مشهد میزبان فیلمهای متنوعی بودند. در سینما آفریقا، فیلمهای ترک عمیق، ناتور دشت، لولی و شوهر ستاره به نمایش درآمدند.
سینما هویزه، که یکی از سینماهای اصلی جشنواره به شمار میرود، اکرانهای ماریا، گوزنهای اتوبان، زیبا صدایم کن و صیاد را تجربه کرد.
در سینما سیمرغ، فیلمهای چشم بادومی، ژولیت، شاه و گوزنهای اتوبان به نوبت روی پرده رفتند. همچنین در سینماهای اطلس، ویلاژتوریست، برفی، پارک بازار و گلشن، آثار مختلفی، چون صیاد و موسی کلیمالله در معرض دید عموم قرار گرفت.
فیلم ناتور دشت در سینما آفریقا با استقبال خوب مخاطبان اکران شد. گرچه به دلیل شباهت اسم، بسیاری از تماشاگران تصور میکردند این فیلم با زمان معروف سَلینجر با نام «ناطور دشت» ارتباط دارد، اما در واقع فیلم، داستانی واقعی از یک محیطبان را روایت میکرد و اقتباسی از این رمان نبود.
این فیلم در ایجاد جذابیت کافی برای شخصیت اصلی و پایانبندی، تا حدی ناتمام ماند، اما بازی بازیگران و قابهای زیبا در این اثر، نقاط قوت آن بودند. این فیلم با روایت خاص خود، به طور کلی واکنشهای متفاوتی را از سوی مخاطبان به همراه داشت و به زعم بسیاری از تماشاگران یکی از بهترین فیلمهای جشنواره بود.
فیلم لولی، ساخته رضا فرهمند، که توسط گروهی از هنرمندان مشهدی ساخته شده است، با نقدهای متفاوتی روبهرو شد. بسیاری از تماشاگران این فیلم را کسلکننده و سردرگم دانستند. لولی فیلمی تلخ است که برای مخاطب عام خستهکننده به نظر میرسد. گرچه برخی از مخاطبان به تأکید فیلم بر نقش زنان در جامعه و تلاشهای آنان در مسیر زندگی اشاره کردند، اما به نظر آنها، در کل، فیلم نتواسته بود نظرشان را جلب کند.
فیلم ماریا که در سینما هویزه به نمایش درآمد، یکی از آثار مورد نقد جشنواره بود. بسیاری از منتقدان این فیلم را به دلیل نداشتن ساختار مشخص و داستان ضعیف، ناکام دانستند. برخی از تماشاگران معتقد بودند که این فیلم تنها تلاشی برای ساخت یک اثر بدون هدف مشخص بوده است و بیشتر به نمایش یک گروه دور هم جمع آمده شباهت داشت تا یک فیلم سینمایی.
در سینماهای گلشن و مهر کوهسنگی، فیلم موسی کلیمالله به نمایش درآمد و توانست توجه بسیاری از مخاطبان را جلب کند. این فیلم که داستان حضرت موسی (ع) را روایت میکند، علیرغم اینکه داستانی شناختهشده است، توانست روایت جدید و جذابی از این شخصیت دینی و تاریخی به نمایش بگذارد.
استفاده از جلوههای ویژه داخلی در این اثر و همچنین توجه به جزئیات بصری و طراحی صحنه که یادآور فیلمهای تاریخی مانند یوسف پیامبر بود، توجه مخاطبان و منتقدان را به خود جلب کرد. این فیلم بهخوبی توانسته است داستانی که همه میدانند را با احساسی جدید و جذاب روایت کند.
در ششمین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد، فیلمها در کنار جذابیتهای بصری و داستانی خود، با واکنشهای متنوعی از مخاطبان روبهرو شدند؛ از یک سو، برخی فیلمها توانستند با داستانهای جذاب و روایتهای نو خود دل تماشاگران را بربایند، و از سوی دیگر برخی آثار نتوانستند تماشاگر را تا دقایق پایانی فیلم روی صندلی سالن سینما نگه دارند. با این حال آنچه در این روز بیش از همه توجه را به خود جلب میکرد، حضور و اشتیاق مردم بود.